Spuiten op topniveau

Ematra kan u van dienst zijn bij het professioneel spuiten van wat u maar wilt. Van bedrijfsvoertuigen tot profielen, van machines tot legervoertuigen, we kunnen u overal mee helpen. Wij bieden u graag een oplossing die past bij uw eisen en wensen.

 

Topkwaliteit op elk gebied

Uw bedrijf heeft een representatieve uitstraling nodig. Wist u dat het compleet spuiten van een truck, inclusief het aanbrengen van reclame-uitingen, uiteindelijk neerkomt op een investering van ongeveer €1 per dag? Wij spuiten trucks, opleggers, landbouwvoertuigen, touringcars, mobiele kranen, aanhangwagens, bestelwagens, machines, carrosserieën, profielen en meer. Samen bespreken we wat uw wensen precies zijn. We denken graag mee over het kleurontwerp, de reclame-uitingen, de gewenste levertijd en de prijsstelling.

 

Innovatieve methodes

Dankzij de modernste spuitapparatuur en onze innovatieve werkmethodes kunnen wij u een perfect eindresultaat garanderen. Onze meng/spuitinstallaties, een spuitautomaat en rotators staan tot uw beschikking.  Voor het spuiten gebruikt Ematra High Solid lakken van gerenommeerde merken. De lakken worden aangebracht middels 4k meng- en spuitinstallaties. Hierbij wordt de verf aangevoerd en gemengd door een geautomatiseerd systeem.  Geautomatiseerd mengen van de verf en voor bepaalde toepassingen zelfs geautomatiseerd spuiten!: wij zijn innovatief.

 

Wij spuiten in eigen cabines

Bij ons kunt u vertrouwen op een kwalitatief hoogwaardig gespoten eindproduct. We beschikken over een grote cabine voor straalwerkzaamheden en 7 verschillende spuitcabines, waarvan de grootste 20x6x6 meter is. De straalcabine en een spuitcabine zijn daarnaast uitgerust met een 2x5 tons bovenloopkraan. In een andere spuitcabine is een handig railsysteem aanwezig. Bovendien hebben we hefcilinders om het te spuiten object op de juiste werkhoogte te kunnen behandelen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor metalliseren. Deze behandeling zorgt voor een anti-corrosielaag. Tot slot hebben we ons de afgelopen decennia ook gespecialiseerd in het camouflage spuiten van defensievoertuigen.

Onze competenties

 

Wat spuiten wij?

 

ISO 9001 gecertificeerd

 

ISO 9001

 


Meer weten over de mogelijkheden?

 

Wilt u weten hoe we voertuigen kunnen spuiten voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor meer informatie via (0342) 404050 of paint@ematra.nl.

Nog vragen of vraag een gratis offerte aan?

NEEM CONTACT OP

Onze competenties

Paint Solutions

Nieuwtje

Tegenwoordig kunnen we de frontdelen van uw truck ook een "Anti-steenslag" behandeling geven. Zodat uw chauffeurs onbezorgd de weg op gaan.

Waarden

Kwaliteit, professioneel, innovatie (ontwikkelen werkmethodes, werken met nieuwste applicatietechnieken, menginstallaties, automatisering).