Diversen

Machines en producten spuiten

Naast de al op onze site genoemde voertuigen kunnen we ook het spuitwerk verzorgen voor andere machines. Of heeft u misschien producten die u in een bepaalde kleur gespoten wilt hebben? Ematra kan het allemaal voor u realiseren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

 

We doen het goed vanaf het begin

Met het spuiten van een machine beginnen we niet zomaar. Daarvoor willen we eerst weten wat uw wensen en eisen zijn, zodat we ons daar helemaal op kunnen richten. Vervolgens moet de machine of het product dat gespoten moet worden eerst worden gereinigd en gedemonteerd voordat we beginnen aan het stralen en schooperen. Na eventuele overige voorbewerkingen starten we met het spuiten en tot slot verzorgen we een kwaliteitscontrole. Ons motto ‘first time right’ kunnen we door deze gestructureerde werkwijze garanderen. Ook goed om te weten: ons kwaliteitssysteem is gecertificeerd volgens de ISO 9001 norm en ons professionele team werkt met innovatieve spuittechnieken.

 

Specialist in profielen spuiten

Profielen spuiten in lange lengtes tot circa 7 meter is een ander specialisme van Ematra. Onze expertise in het optimaal verwerken van de verf maakt daarbij het verschil. Ook het geautomatiseerd spuiten komt hierbij goed van pas. Daardoor kunnen we sneller, efficiënter en gelijkmatiger werken. Wij geven u graag een demonstratie van de mogelijkheden.

 

 

Trap spuiten

Meer weten over ons spuitwerk?

Wij vertellen u er graag meer over. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie via (0342) 404050 of paint@ematra.nl.

Nog vragen of vraag een gratis offerte aan?

NEEM CONTACT OP