Vrachtwagen / truck

Vrachtwagen/truck spuiten

Overweegt u om uw vrachtwagen te laten spuiten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ematra is al meer dan 40 jaar actief in het herstellen van schades en spuiten van vrachtwagens. Doordat wij al zo lang actief zijn in dit vak, hebben wij u het volgende te bieden:

  • op de 1e plaats; heldere communicatie
  • vrachtwagenspuitwerk van hoge kwaliteit
  • garantie op het spuitwerk
  • lage prijs
  • mogelijkheden tot transport
  • compleet reclameontwerp

Kortom, alles wat u nodig heeft bij het aanpassen van uw vrachtwagen naar uw wensen. Samen met u bepalen we de wensen en denken wij mee over de uitstraling, levering en reclame-uiting. Zo zorgen we voor een professionele uitstraling.

 

Spuitcabines voor vrachtwagens

Ematra beschikt over zeer professioneel materieel, waaronder vijf verschillende spuitcabines voor uw vrachtwagen. Op deze manier kunnen wij een optimale kwaliteit garanderen voor uw spuitwerk. Daarnaast voldoen wij uiteraard aan de meest recente eisen op het gebied van ergonomie en ARBO-wetgeving.

Ons kwaliteitssysteem is bovendien gecertificeerd volgens de ISO 9001 norm en ons professionele team werkt met innovatieve spuittechnieken.

Meer weten over trucks spuiten?

Wij vertellen u er graag meer over. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie via (0342) 404050 of paint@ematra.nl.

 

Onze competenties

 

 

Heeft een ander bedrijfsvoertuig?

Wij spuiten uiteraard ook;

 

ISO 9001 gecertificeerd

 

ISO 9001