Busje

Busje spuiten

Wilt u uw busje laten spuiten? Ematra is gespecialiseerd hierin, dus laat ons weten wat uw wensen zijn en wij zorgen ervoor. Het eindresultaat is altijd perfect, precies zoals u het graag ziet. Reken op een goede kwaliteit, snelle levertijd en lage kosten, want daar staan we om bekend. En om het feit dat we meedenken van A tot Z. Dat begint al bij uw offerteaanvraag en gaat door tot de eindcontrole.

 

Elk busje gespoten volgens een vast proces

Voordat we beginnen met het spuitwerk, gaat er nog heel wat aan vooraf. We kunnen u alleen de beste kwaliteit garanderen als we volgens een vast proces werken. We reinigen eerst het busje, waarna we eventueel demontagewerk verzorgen. Daarna volgt het stralen, schooperen en overige voorbewerking. Nu kan het daadwerkelijke spuiten van het busje beginnen, met tot slot de kwaliteitscontrole. Vertrouw op ‘first time right’, want dat garanderen we u. Ons kwaliteitssysteem is bovendien gecertificeerd volgens de ISO 9001 norm en ons professionele team werkt met innovatieve spuittechnieken. Ervaar het zelf!

 

Specialist in busjes en meer

Voor, tijdens en na het spuitwerk zorgen we heel goed voor uw busje. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe ze uw voertuig moeten behandelen. Niet alleen op het gebied van verf, maar ook als het om de techniek gaat. Zodat u zeker weet dat uw busje nog perfect werkt als hij nieuw gespoten is.

 

Meer weten over busjes spuiten?

Wij vertellen u er graag meer over. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie via (0342) 404050 of paint@ematra.nl.

Nog vragen of vraag een gratis offerte aan?

NEEM CONTACT OP