Stralen

Stralen voor spuitwerk

Voordat er gespoten kan worden, komt eerst het stralen aan de beurt. Ematra beschikt over een grote cabine voor straalwerkzaamheden. De afmetingen van de straalcabine zijn 20 x 6 x 6 meter. Complete chassis, cabines, constructies en onderdelen; alles kan volledig roestvrij en blank worden gemaakt. Na het stralen gaan we meestal door met metalliseren, de meest effectieve behandeling om corrosie tegen te gaan.

 

Ook de onderzijde gestraald

Alleen een goede basis kan zorgen voor een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat. De straalcabine die wij gebruiken is daarom uitgerust met een tien tons kraanbaan, om zware objecten te kunnen verplaatsen. Hierdoor kunnen de objecten ook optimaal aan de onderzijde worden behandeld, zoals bijvoorbeeld een chassis.

 

Duurzame werkwijze

Bij Ematra zijn we trots op de duurzame werkwijze die wij hanteren. De straalmiddelen die wij inzetten, worden in een volledig gesloten circuit gereinigd en hergebruikt. Hiermee voldoet Ematra aan de strengste milieueisen.

 

Meer weten over stralen?

Wij vertellen u er graag meer over. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie via (0342) 404050 of paint@ematra.nl.

Nog vragen of vraag een gratis offerte aan?

NEEM CONTACT OP