Industrieel spuitwerk

Industrieel spuitwerk

U kunt bij Ematra terecht voor industrieel spuitwerk. Als u aangeeft aan welke eisen industrieel spuitwerk voor uw bedrijf moet voldoen, zorgen wij daarvoor. Door prettig en intensief samen te werken, komen we tot de juiste oplossingen op het gebied van kwaliteit, levertijd en lage kosten. Het hele proces klopt, van uw offerteaanvraag tot de eindcontrole.

 

Topkwaliteit op elk gebied

Ematra beschikt over een professioneel team van eerste spuiters en allround vakmensen. We zijn volledig uitgerust, waardoor we zowel kleine als zeer grote oppervlakken eenvoudig voor u kunnen spuiten. Ons kwaliteitssysteem is bovendien gecertificeerd volgens de ISO 9001 norm, zodat u altijd kunt vertrouwen op topkwaliteit. Zo zorgen we ervoor dat we een professioneel spuitresultaat opleveren volgens het principe ‘first time right’. Vraag het onze vele tevreden klanten maar na!

 

Perfectie door innovatie

Onze innovatieve werkmethodes gecombineerd met de modernste spuitapparatuur garanderen u een perfect eindresultaat. Denk daarbij aan meng/spuitinstallaties, een spuitautomaat en rotators. We hebben de beschikking over 7 eigen spuitcabines, waarvan de grootste 20x6x6 meter is. Bovendien zijn een straalcabine en een spuitcabine uitgerust met een 2x5 tons bovenloopkraan. Een andere spuitcabine is uitgerust met een handig railsysteem. Verder beschikken we over hefcilinders om het te spuiten object op de juiste werkhoogte te kunnen behandelen.

 

De juiste basis voor industrieel spuitwerk

Industrieel spuitwerk begint bij een goede basis. We hebben dan ook een grote cabine voor straalwerkzaamheden en voldoen aan allerhande strenge milieueisen. Alle straalmiddelen die we gebruiken voor industrieel spuitwerk, worden in een volledig gesloten circuit gereinigd en hergebruikt. Daarnaast kunnen we u ook van dienst zijn op het gebied van metalliseren. Een dergelijke behandeling zorgt voor een anti-corrosielaag, die roest helpt voorkomen. Bovendien hebben we ons de afgelopen jaren weten te specialiseren in industrieel spuitwerk van defensievoertuigen.

 

Meer weten over de mogelijkheden?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van industrieel spuitwerk voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor meer informatie via (0342) 404050 of paint@ematra.nl.

Onze competenties

 

Wat spuiten wij industrieel?

 

Industrieel spuitwerk - Ematra

 

Nog vragen of vraag een gratis offerte aan?

NEEM CONTACT OP

 

ISO 9001 gecertificeerd

 

ISO 9001