Container/vloeistoftank

Container en vloeistoftank spuiten

Sommige voorwerpen hebben meer te lijden dan anderen. Daar zijn containers en vloeistoftanks goede voorbeelden van, want die worden zeer intensief gebruikt. Ematra is gespecialiseerd in het spuiten hiervan. Laat ons weten wat uw wensen en eisen zijn en wij zorgen voor een perfect eindresultaat. Reken op een goede kwaliteit, snelle levertijd en lage kosten!

 

Hele proces van A tot Z

De structuur die wij hanteren, is de reden dat wij de beste kwaliteit kunnen garanderen. Ons proces stemmen we vooraf compleet met u af. Van het reinigen tot en met demontagewerk, van stralen en schooperen tot het daadwerkelijke spuiten en tot slot de kwaliteitscontrole. Door u in het hele proces van A tot Z te ontzorgen kunnen we u ‘first time right’ garanderen. Ons kwaliteitssysteem is bovendien gecertificeerd volgens de ISO 9001 norm en ons professionele team werkt met innovatieve spuittechnieken.

 

Voorbeeld: gestraalde en gespoten zandcontainer

Onlangs heeft Ematra een zandcontainer grondig onder handen genomen. De container is eerst gestraald en daarna voorzien van nieuwe lak. Deze container is niet met zand gestraald, maar met grit. Stralen met grit is namelijk beter voor de gezondheid van de werknemer dan stralen met zand. Bovendien is stralen met zand verboden sinds 1957. Gritstralen of straalreinigen zijn de nieuwe termen die nu gebruikt worden. De gestraalde oppervlakten zijn voorzien van een roestwerend verfsysteem, wat zeer belangrijk is bij deze container omdat deze wordt ingezet in omstandigheden waar de lak veel te verduren heeft.

 

 

Meer weten over containers en vloeistoftanks spuiten?

Wij vertellen u er graag meer over. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie via (0342) 404050 of paint@ematra.nl.

Nog vragen of vraag een gratis offerte aan?

NEEM CONTACT OP