Betonmixer

Betonmixer spuiten

Een betonmixer moet uiteraard zo lang mogelijk meegaan. Dan haalt u het meeste uit uw investering. Goed spuitwerk draagt daaraan bij en Ematra is de specialist als het gaat om het spuiten van betonmixers. Wij hebben jarenlange ervaring en bieden u een perfect eindresultaat. Onze scherpe prijs en snelle levering zullen u vast en zeker bevallen!

 

Inclusief stralen en schooperen

Het voorwerk is minstens zo belangrijk als het gaat om een betonmixer spuiten. Daarom beginnen we met reiniging, demontagewerk, stralen en schooperen voordat we overgaan tot het daadwerkelijke spuiten. Als we klaar zijn, doen we altijd een kwaliteitscontrole om u ‘first time right’ te kunnen garanderen. Bovendien is ons kwaliteitssysteem gecertificeerd volgens de ISO 9001 norm en werkt ons professionele team met innovatieve spuittechnieken.

 

De betonmixer wordt perfect verzorgd

Een betonmixer spuiten is delicaat werk, want je hebt te maken met een machine die bestaat uit talloze onderdelen. Al deze onderdelen moeten na het spuitwerk nog net zo goed functioneren als voorheen. Wij zorgen ervoor dat uw machine niet alleen perfect in de verf zit, maar dat ook de werking ervan nog steeds perfect is. De techniek houden we in ere voor, tijdens en na het spuitwerk.

 

 

Betonmixer

Meer weten over betonmixers spuiten?

Wij vertellen u er graag meer over. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie via (0342) 404050 of paint@ematra.nl.

Nog vragen of vraag een gratis offerte aan?

NEEM CONTACT OP