Shovels & kranen

Shovels en kranen spuiten

U zoekt een specialist die shovels en kranen kan spuiten? Bij Ematra staan uw wensen en eisen altijd voorop. U kunt dan ook rekenen op een perfect eindresultaat dat snel gerealiseerd wordt voor een scherpe prijs. U ontzorgen van A tot Z is ons doel. Dat merkt u vanaf de offerteaanvraag tot en met de eindcontrole. Topkwaliteit gegarandeerd!

 

Inclusief compleet voortraject

Een shovel spuiten of een kraan spuiten kan niet zomaar. Er moeten eerst nog wat stappen doorlopen worden voordat de verf erop gaat. Allereerst stemmen we uw wensen en eisen met u af. Daarna reinigen we het voertuig en verzorgen we eventueel demontagewerk. Vervolgens komt het stralen, schooperen en overige voorbewerking aan de beurt. Pas dan gaat het spuiten beginnen. Nadat de kraan of shovel gespoten is, verzorgen wij nog een kwaliteitscontrole. Ons motto ‘first time right’ maken we op deze manier waar.

 

Techniek moet altijd blijven werken

Als we een kraan gaan spuiten (of een shovel), dan zorgen we er altijd voor dat de techniek van de machine perfect blijft werken. Er moet dus geen belemmering zijn in de cilinders, ventielen en andere onderdelen. Alles moet het gewoon doen nadat de machine gespoten is. Onze ervaren experts weten hoe zij dat kunnen garanderen. Dat is allemaal onderdeel van onze topkwaliteit. Ons kwaliteitssysteem is bovendien gecertificeerd volgens de ISO 9001 norm en ons professionele team werkt met innovatieve spuittechnieken.

 

 

 

Meer weten over shovels en kranen spuiten?

Wij vertellen u er graag meer over. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie via (0342) 404050 of paint@ematra.nl.

Nog vragen of vraag een gratis offerte aan?

NEEM CONTACT OP