Oplegger/aanhanger

Oplegger/aanhanger spuiten

Niet alleen de truck moet er goed uitzien, ook de oplegger of aanhanger wilt u goed gespoten hebben. In dat geval bent u bij Ematra aan het juiste adres. Wij hebben de jarenlange ervaring in opleggers spuiten waardoor we de topkwaliteit kunnen bieden die u zoekt. U mag rekenen op een perfect eindresultaat, snelle levertijd en lage kosten. Laat ons met u mee denken van uw offerteaanvraag tot de eindcontrole!

 

Alles netjes van A tot Z afgehandeld

Zomaar beginnen met het spuitwerk is niet aan te raden. In plaats daarvan werken wij op een gestructureerde manier naar het spuiten van de aanhanger toe. De beste kwaliteit kunnen we garanderen doordat we beginnen met reinigen en demontagewerk. Daarna volgt stralen, schooperen en overige voorbewerking. Pas hierna gebeurt het feitelijke spuiten. Tot slot verzorgen we een kwaliteitscontrole voor u en zo realiseren we ‘first time right’. Het zal u niet verbazen dat ons kwaliteitssysteem is gecertificeerd volgens de ISO 9001 norm en ons professionele team werkt met innovatieve spuittechnieken. Zo werken we bij Ematra!

 

Meer weten over aanhangers spuiten?

Wij vertellen u er graag meer over. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie via (0342) 404050 of paint@ematra.nl.

Aanhanger - oplegger

 

Nog vragen of vraag een gratis offerte aan?

NEEM CONTACT OP