Bestelwagen

Bestelwagen spuiten

Wanneer het tijd is voor een opfrisbeurt, kan Ematra uw bestelwagen spuiten zoals u dat voor ogen heeft. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het spuiten van bestelwagens en andere bedrijfsvoertuigen. Ervaar het perfecte eindresultaat en vertrouw op onze goede kwaliteit, snelle levertijd en lage kosten. Van uw offerteaanvraag tot de eindcontrole denken we met u mee.

 

Perfectie door het proces

Voor het perfecte spuitwerk is het heel belangrijk om het proces perfect in te richten. Daar is Ematra een meester in. We kunnen u de beste kwaliteit garanderen doordat we heel secuur alle stappen volgen. Zodra we weten wat uw wensen en eisen zijn, reinigen we de bestelwagen en doen we demontagewerk. Daarna volgt het stralen en schooperen als voorbewerking voor het daadwerkelijke spuiten van de bestelwagen. Naderhand voeren wij altijd een kwaliteitscontrole uit om ons motto ‘first time right’ te kunnen garanderen. Wees gerust: ons kwaliteitssysteem is gecertificeerd volgens de ISO 9001 norm en ons professionele team werkt met innovatieve spuittechnieken.

Bestelwagen

Meer weten over bestelwagens spuiten?

Wij vertellen u er graag meer over. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie via (0342) 404050 of paint@ematra.nl.

Nog vragen of vraag een gratis offerte aan?

NEEM CONTACT OP