Touringcar / bus

Touringcar/bus spuiten

Een touringcar of bus spuiten is voor ons dagelijks werk. Ematra is namelijk al meer dan 35 jaar actief in het herstellen van schades en spuiten van bussen. U kunt vertrouwen op heldere communicatie, topkwaliteit spuitwerk met garantie, een lage prijs, een compleet reclameontwerp en diverse transportmogelijkheden. Hoe mogen wij met u meedenken over de professionele uitstraling, levering en reclame-uiting?

 

Spuitcabines speciaal voor bussen

Doordat Ematra beschikt over zeer professioneel materieel, kunt u rekenen op het beste eindresultaat. Wij hebben maar liefst vijf verschillende spuitcabines voor uw touringcar of bus, waardoor we altijd een optimale kwaliteit kunnen garanderen voor uw spuitwerk. Bovendien voldoen wij uiteraard aan de actuele eisen op het gebied van ergonomie en ARBO-wetgeving.

 

Zo werkt het proces

De eerste stap is dat we uw wensen en eisen in kaart brengen. Wat wilt u met de bus? Welke mogelijkheden bieden wij voor touringcars? Na het startschot beginnen we met reiniging, demontagewerk, stralen, metalliseren en overige voorbewerking. Zodra we klaar zijn met het spuiten van de bus verzorgen we een strenge kwaliteitscontrole. Zo garanderen we u ‘first time right’. Ons kwaliteitssysteem is bovendien gecertificeerd volgens de ISO 9001 norm en ons professionele team werkt met innovatieve spuittechnieken.

 

Meer weten over touringcars en bussen spuiten?

Wij vertellen u er graag meer over. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie via (0342) 404050 of paint@ematra.nl.

Spuitwerk Touringcars en Bussen

 

Nog vragen of vraag een gratis offerte aan?

NEEM CONTACT OP

Onze competenties

 

Bus personenvervoer spuiten - Ematra

 

Wellicht wist u al dat Ematra gespecialiseerd is in het spuiten van bedrijfsvoertuigen. Deze een beetje "oubollige" term, gebruik ik, omdat deze de lading dekt.
Het spuiten van bedrijfsvoertuigen omvat onder meer;
Bestelwagens, busjes, trucks, opleggers, aanhangers, touringcars, tankopleggers,
brandweervoertuigen, landbouwvoertuigen, mobiele telescoopkranen, graafmachines, ..., ...

Graag geven wij garantie af over het geleverde spuitwerk, dit is voor ons geen probleem omdat het spuitwerk wat wij uitvoeren van een hoge kwaliteit is.

De garantie op het geleverde spuitwerk omvat minimaal 5 jaar.

Hieronder ziet u een touringcar welke wij onlangs een "midlife update" hebben gegeven.

Graag bespreek ik met u de mogelijkheden. 

 

ISO 9001 gecertificeerd

 

ISO 9001