Hydrauliek service

Hydrauliek service 

Let op! Vanaf 31 maart 2019 wordt de hydrauliek service verzorgd door onze partner Ematri.

Ematra Hydrauliek Service is uw partner voor het leveren, installeren, onderhouden en keuren auto laadkranen.  Wij zijn dealer van het Italiaanse topmerk Effer.
Kenmerkend voor de Effer auto laadkranen is het relatief lichte gewicht in verhouding tot het hefvermogen dat gaat tot maar liefst 300 ton/m. Met de innovatieve crossstab en v-stab autolaad kraan kunt u bovendien 360º draaien zonder aan draagvermogen in te leveren.

Stevig verankerd, laag op het chassis

Onze geschoolde monteurs zorgen dat uw auto laadkraan op constructief verantwoorde wijze bevestigd wordt, met behulp van stalen platen en een honingraatprofiel. We bouwen daarbij relatief laag het chassis in, waardoor u meer ruimte overhoudt om op te laden.

Carrosseriewerk naar wens

Van trekker met ballastbak tot bakwagen met wrongen, hijsogen, onderbouwkoppelingen, kleppen en kasten. We verzorgen het volledige carrosseriewerk naar wens. Afhankelijk van uw wensen nemen deze werkzaamheden zo’n 1 tot 3 maanden in beslag.

Storingsservice, onderhoud en keuringen

Storingen of hydraulische problemen komen altijd ongelegen. Of het nu gaat om een sensor die kapot gaat, een hoekgever die beschadigd raakt of een elektronische storing. Daarom beschikt Ematra Hydrauliek Service over eigen servicemonteurs die storingen verhelpen en noodreparaties verrichten. Uiteraard kunnen we u in eigen huis ook ontzorgen met regulier onderhoud en de keuring van uw Effer auto laadkraan. 

Let op! Vanaf 31 maart 2019 wordt de hydrauliek service verzorgd door onze partner Ematri.

Nog vragen of vraag een gratis offerte?

NEEM CONTACT OP