Auto laadkranen

Autolaadkranen

Let op! Vanaf 31 maart 2019 worden de autolaadkranen verzorgd door onze partner Ematri.

Ematra uit Barneveld is de dienstverlener voor de professionele transportwereld. We leveren, installeren, onderhouden en keuren autolaadkranen van het topmerk Effer.

Over Effer laadkraan

Laadkraan

Hoewel het Italiaanse Effer wel degelijk autolaadkranen bouwt met een capaciteit tot 7.5 ton/m, dankt het merk zijn grote reputatie toch vooral aan de middelzware (tot 30 ton/m) en nog meer aan de zeer zware autolaadkranen (30 ton/m tot 95 ton/ of meer. Het maximum ligt op 300 ton/m).

Compleet dienstenpakket

Ematra heeft alle technieken en kennis in huis om nieuwe of gebruikte bedrijfswagens constructief zodanig aan te passen dat het veilig en bedrijfszeker gebruik van een Effer auto laadkraan of Z-kranen van Italev voor vele jaren mogelijk wordt gemaakt. We bouwen, onderhouden, repareren en keuren (in collegiaal samenwerkingsverband met de specialisten van Techniek Service Sneek) deze kranen van superieure kwaliteit op constructief verantwoorde wijze op.

Onderhoud, reparatie en keuring

U kunt erop vertrouwen dat wij alle technieken en kennis in huis hebben om nieuwe of gebruikte bedrijfswagens constructief aan te passen. En wel zo goed dat het veilig en bedrijfszeker gebruik van een Effer autolaadkraan voor vele jaren mogelijk wordt gemaakt. We bouwen, onderhouden, repareren en keuren (in samenwerkingsverband met Effer importeur Kluytmans) deze autolaadkranen van superieure kwaliteit op constructief verantwoorde wijze.

Ematra: in de transporttechniek van alle markten thuis.

Let op! Vanaf 31 maart 2019 worden de autolaadkranen verzorgd door onze partner Ematri.

Nog vragen of vraag een gratis offerte?

NEEM CONTACT OP