Service (Keuring)

Service

Autolaadkranen worden intensief gebruikt en daarbij geregeld maximaal belast. Goed onderhoud is essentieel om de gebruikszekerheid van de installatie zeker te stellen. Bovendien moet elke autolaadkraan jaarlijks gekeurd worden door een bevoegde keurmeester. Voor deze beide diensten bent u bij Ematra aan het juiste adres.

 

Onderhoud van autolaadkranen

Goed onderhoud voorkomt onvoorziene storingen, omdat de meest kwetsbare onderdelen (met name slangen) worden vervangen voordat ze een bedrijfsrisico kunnen gaan vormen. Desondanks blijft het natuurlijk techniek: er kan altijd iets stuk gaan. Meestal juist op een moment dat extra slecht uitkomt.

 

Speciale servicewagen

Ematra heeft de vakkennis en de gespecialiseerde apparatuur in huis om uw Effer of ander merk autolaadkraan op de kortst mogelijke termijn weer operationeel te krijgen. In onze werkplaatsen of op locatie, wat u het beste uitkomt. In het laatste geval komt onze goed geoutilleerde servicewagen voorrijden. De meest voorkomende problemen (meestal slangen) kunnen op locatie worden opgelost. In collegiale samenwerking met andere hydraulicaspecialisten houden we de aanrijdtijd kort. Waar in Nederland u staat met pech, we rijden zelf of schakelen collega’s in die eerder ter plaatse kunnen zijn.

 

Keuring van autolaadkranen

Wij zijn uw bevoegde keurmeester om de autolaadkraan jaarlijks te keuren, wat verplicht is voor uw kraan. Zowel de keuring als het gepleegde onderhoud wordt vastgelegd in een kraan(log)boek dat onverbrekelijk met de kraan is verbonden. De opdrachtgever van de keuring krijgt na afloop een complete checklist van de keuring en de resultaten daarvan overhandigd.

 

De keuring kunt u combineren met een onderhoudsbeurt. Zo stelt u niet alleen de veiligheid, maar ook het duurzame gebruik van de installatie weer voor geruime tijd zeker. Bovendien krijgt u zo korting op de totaalprijs.

 

Meer weten?

Neem voor nadere informatie of een vrijblijvende kostenopgave voor keuring of onderhoud van Effer of autolaadkranen van andere merken contact met ons op.

Nog vragen of vraag een gratis offerte?

NEEM CONTACT OP