Richten

Richten

Let op! Vanaf 31 maart 2019 wordt het richten verzorgd door onze partner Ematri.

Na de reparatie moet het voertuig weer perfect zijn gericht, hoe vervormd het chassis of de cabine ook was. Daar zorgt Ematra voor. Wij kunnen dankzij onze kennis, ervaring en apparatuur elk chassis en elke cabine heel nauwkeurig richten. Inclusief keurmerk, dus u kunt vertrouwen op de veiligheid en kwaliteit die u gewend bent.

 

Wij richten elk chassis

Ematra is specialist in het richten van chassis. Dat gaat niet alleen om trucks, maar ook om trailers, schotelplaten, hefmasten van heftrucks en hefinrichtingen van tractoren. Zelfs zandkippers en opraapwagens kunnen we richten. Met geavanceerde Josam richtapparatuur en Truckcam digitale meetsystemen zijn we in staat om de meest vervormde chassis recht te maken. De structuur van het materiaal blijft identiek door gebruik te maken van een inductiewarmer. Bovendien hebben we kennis in huis om assen en aluminium chassis te richten.

 

Ook voor het richten van de cabine

Door de schade kan het zijn dat de maatvoering van de cabine niet meer correct is. Bijvoorbeeld van een truck of graafmachine. De cabine richten we op onze cabinerichtbank, met behulp  van merk/modelspecifieke mallen.  Onze hoogwaardige Zweedse richtsystemen worden uitsluitend bediend door vakbekwaam personeel, met een ruime ervaring in het schadeherstel van bedrijfsvoertuigen. Deze professionele combinatie van apparatuur en personeel garandeert een perfecte maatvoering na de reparatie.

 

Meer weten over richten?

Wij vertellen u er graag alles over. Bel 0342 – 22 00 25 of vul het contactformulier hiernaast in.

Let op! Vanaf 31 maart 2019 wordt het richten verzorgd door onze partner Ematri.

Nog vragen of vraag een gratis offerte?

NEEM CONTACT OP

Schade aan je bedrijfswagen? Whatsapp je foto!

en we nemen direct contact met je op.

 06 46227958