Metalliseren

Metalliseren: voorkom roest!

Corrosie is de vijand van uw voertuig. Wij helpen u om deze vijand te verslaan door middel van metalliseren. Deze behandeling levert een anti-corrosielaag op die zichzelf opoffert voordat het ijzer corrodeert. Vaak wordt metalliseren uitgevoerd in combinatie met stralen, waarvoor u ook bij Ematra terecht kunt. Als specialist op deze gebieden zijn wij u graag van dienst.

 

De meest optimale corrosiepreventie

Ematra metalliseert met zink of een combinatie van zink en aluminium. De zink-aluminiumlaag wordt aangebracht middels thermisch spuiten. Het materiaal verstuift tot het half vloeibaar is en wordt platgeslagen door de snelheid waarmee het op het oppervlak wordt aangebracht. Daarmee verankert het zich in de ruwheid van het staal. Het gespoten materiaal is grijs, mat en enigszins ruw. Deze ruwheid geeft een ideale ondergrond voor het daarop volgende verfsysteem.

 

Na het metalliseren gaan we over tot het spuiten van uw voertuig. Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

 

Meer weten over metalliseren?

Wij vertellen u er graag meer over. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie via (0342) 404050 of paint@ematra.nl.

Nog vragen of vraag een gratis offerte aan?

NEEM CONTACT OP

Metalliseren

Ematra metalliseert met zink of een combinatie van zink en aluminium. Deze behandeling levert een anti corrosie laag op die zichzelf opoffert voordat het ijzer corrodeert. De zink aluminium laag wordt aangebracht middels thermisch spuiten.