Schadeherstel bedrijfsvoertuigen

Let op! Vanaf 31 maart 2019 wordt het schadeherstel verzorgd door onze partner Ematri.

Als uw onderneming over bedrijfsvoertuigen beschikt, dan is de kans groot dat u een keer te maken krijgt met schade aan een van deze voertuigen. Deze schade moet natuurlijk zo snel mogelijk weer hersteld worden. Schakel daarvoor de specialisten van Ematra in. Dankzij onze kennis en expertise, die we de afgelopen 35 jaar hebben weten op te bouwen, kunnen wij u de juiste oplossing aanbieden voor het herstellen van schade aan uw bedrijfsvoertuigen.

 

Specialisten in schadeherstel

Bedrijfsvoertuigen, daar valt van alles op wielen onder. Denk aan trucks, opleggers, landbouwvoertuigen en touringcars. Maar ook mobiele kranen, aanhangwagens, tankopleggers en bestelwagens behoren tot deze categorie. Om het kort en duidelijk samen te vatten: alle rijdende voertuigen voor de zakelijke markt. Ematra is gespecialiseerd in het schadeherstel van al dit soort bedrijfsvoertuigen.

 

Schadeherstel bedrijfsvoertuigen: alles in eigen beheer

Er komt veel kijken bij het schadeherstel van bedrijfsvoertuigen. Ook zaken waar u misschien niet bekend mee bent. Een groot voordeel van Ematra is dan ook dat wij alles in eigen beheer uitvoeren. Vanaf het moment dat uw bedrijfsvoertuig bij ons aanwezig is, kunt u verder alles aan ons overlaten. We maken het schaderapport op, doen een chassismeting, zorgen voor de (de)montage, richten de cabine en het chassis in. Ook het plaatwerk, spuitwerk, reclamewerk en uitlijnen verzorgen wij voor u.

 

Heeft een van uw bedrijfsvoertuigen dus schade opgelopen en bent u op zoek naar een bedrijf dat het schadeherstel snel en secuur voor u kan verzorgen? Kies dan voor schadeherstel via Ematra. Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag een offerte aan!

Let op! Vanaf 31 maart 2019 wordt het schadeherstel verzorgd door onze partner Ematri.

Nog vragen of vraag een gratis offerte?

NEEM CONTACT OP

Schade aan je bedrijfswagen? Whatsapp je foto!

en we nemen direct contact met je op.

 06 46227958