Camper en Horsetruck

Camper spuiten (horse trucks)

Voor een camper of horse truck is het uiterlijk enorm belangrijk. U wilt immers dat uw camper supernetjes gespoten is en daar zorgt Ematra voor. Wilt u een champagnekleur, al dan niet metallic? Wij kunnen het voor u realiseren. Net als alle andere kleuren en verfsoorten. Vertrouw op een glad en strak eindresultaat. Wij spuiten uw camper of horse truck precies zoals u het wilt. Snel en voor een goede prijs!

 

Inclusief kwaliteitscontrole

Als wij klaar zijn, moet het spuitwerk goed zijn. ‘First time right’ noemen we dat. Daarom volgen we heel precies ons proces als we uw camper of horse truck gaan spuiten. We beginnen met het reinigen, eventueel demontagewerk en daarna de overige voorbewerking. Pas dan gaat het spuiten beginnen en tot slot controleren we het werk. Ons kwaliteitssysteem is bovendien gecertificeerd volgens de ISO 9001 norm en ons professionele team werkt met innovatieve spuittechnieken.

Nog vragen of vraag een gratis offerte aan?

NEEM CONTACT OP

Camper en aanhanger spuiten - Ematra

 

Meer weten over campers of horse trucks spuiten?

Wij vertellen u er graag meer over. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie via (0342) 404050 of paint@ematra.nl.