Hoogwerker

Hoogwerker spuiten

Ematra is gespecialiseerd in het spuiten van hoogwerkers. Dat doen we altijd volgens uw wensen en eisen, zodat het eindresultaat u perfect bevalt. U mag van ons een goede kwaliteit, snelle levertijd en lage kosten verwachten. Van begin tot eind denken we met u mee, van uw offerteaanvraag tot de eindcontrole. Ervaar het zelf!

 

Het juiste proces voor uw hoogwerker

We beginnen niet zomaar met het spuitwerk als het gaat om een hoogwerker. Dat doen we op een gestructureerde manier, omdat we alleen zo de beste kwaliteit kunnen garanderen. Dit is het proces dat we volgen: uw wensen en eisen met u afstemmen, de hoogwerker reinigen, demontagewerk, stralen, metalliseren, overige voorbewerking, spuiten en tot slot kwaliteitscontrole. Zo kunnen we u ‘first time right’ garanderen. Ons kwaliteitssysteem is bovendien gecertificeerd volgens de ISO 9001 norm en ons professionele team werkt met innovatieve spuittechnieken.

 

Spuitwerk én perfecte techniek

Het is heel belangrijk bij een hoogwerker spuiten dat niet alleen het spuitwerk goed gedaan wordt, maar vooral dat de machine goed blijft werken. Alle cilinders, ventielen en andere onderdelen van de hoogwerker moeten het nadat ze gespoten zijn nog wel doen natuurlijk. Daarom zorgen wij ervoor dat uw hoogwerker niet alleen perfect in de verf zit, maar dat ook de werking ervan nog steeds perfect is. We weten hoe we met een dergelijke machine moeten omgaat. Zo zorgen we dat de techniek in ere blijft voor, tijdens en na het spuitwerk.

 

 

Meer weten over hoogwerkers spuiten?

Wij vertellen u er graag meer over. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie via (0342) 404050 of paint@ematra.nl

Nog vragen of vraag een gratis offerte aan?

NEEM CONTACT OP