Schaderapport

Schaderapport opstellen

Let op! Vanaf 31 maart 2019 worden schaderapporten verzorgd door onze partner Ematri.

SchaderapportZodra u een schade heeft, wilt u graag weten hoeveel de schade precies bedraagt. Dit is voor uw bedrijf nuttig om te weten, maar ook de verzekeraar wil graag weten wat het kost om de schade te herstellen. Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn met het opstellen van een correct schaderapport. Dit komt vooral dankzij onze expertise, opgebouwd in vele jaren ervaring, en onze goede relatie met verzekeringsmaatschappijen.

 

Wel of niet de schade repareren?

Samen met u gaat onze schade-expert rond het voertuig om de schade te inventariseren en taxeren. Door onze jarenlange ervaring kunt u erop vertrouwen dat het bedrag dat wij noemen in het schaderapport zeer dicht in de buurt komt van het uiteindelijke reparatiebedrag. Op basis van onze nauwkeurige inschatting kunt u bepalen of het nog rendabel is om de schade te repareren of niet.

 

Nieuwe of gebruikte onderdelen

Net als voor verzekeraars is het voor u belangrijk om te weten of een voertuig door de schade total loss is of dat het nog de moeite waard is om te repareren. En zo ja: hoe kan hij dan het beste gerepareerd worden, met nieuwe of gebruikte onderdelen? Wij helpen u die keuze te beargumenteren. Kiest u voor reparatie, dan kunnen we dit rechtstreeks afhandelen met uw verzekeraar. Wij zijn bijvoorbeeld partner van TVM en hebben rechtstreeks contact met ze via hun platform.

 

Bij een relatief kleine schade is een schaderapport niet nodig. In dat geval werken wij gewoon op nacalculatie.

 

Meer weten over een schaderapport?

Wij vertellen u er graag alles over. Bel 0342 – 22 00 25 of vul het contactformulier hiernaast in.

Let op! Vanaf 31 maart 2019 worden schaderapporten verzorgd door onze partner Ematri.

 

Nog vragen of vraag een gratis offerte?

NEEM CONTACT OP

Schade aan je bedrijfswagen? Whatsapp je foto!

en we nemen direct contact met je op.

 06 46227958