Chassismeting

Chassismeting

Let op! Vanaf 31 maart 2019 worden chassismetingen verzorgd door onze partner Ematri.

Soms is het niet direct duidelijk of een schade nu zo groot is dat het voertuig total loss is of niet. In dat geval adviseren wij altijd om een chassismeting uit te laten voeren. Vanaf een vast punt wordt er door middel van een laser gemeten hoe het met de zijdelingse verbuiging en torsie in het chassis is gesteld. Het aantal millimeters wordt direct aangegeven, waarna er een beslissing kan worden genomen over al dan niet herstellen. Wij verrichten een chassismeting snel en nauwkeurig, daar kunt u op vertrouwen.

 

Meerwaarde voor de schadeafhandeling

Om een chassis goed te kunnen beoordelen, wordt het opgemeten met behulp van het Truckcam Wheel Alignment Systeem. Deze meting geeft een duidelijk beeld van de zijdelingse verbuiging en torsie in het chassis. Dit rapport is een meerwaarde voor de schadeafhandeling met de verzekeringsmaatschappijen. Overigens kunnen we naast het chassis ook de assen meten door middel van een laser.

 

Een meting van het chassis of de assen kunnen we na afloop van het schadeherstel ook gebruiken als bewijs dat het voertuig weer voldoet aan de gestelde normen.

 

Meer weten over een chassismeting?

Wij vertellen u er graag alles over. Bel 0342 – 22 00 25 of vul het contactformulier hiernaast in.

Let op! Vanaf 31 maart 2019 worden chassismetingen verzorgd door onze partner Ematri.

Nog vragen of vraag een gratis offerte?

NEEM CONTACT OP

Schade aan je bedrijfswagen? Whatsapp je foto!

en we nemen direct contact met je op.

 06 46227958